6 comentarii la „Functioneaza tetraciclina in tratamentul acneei?”

 1. Si tetraciclina functioneaza in unele cazuri 🙂

  Totusi e un antibiotic prea puternic sa te dai cu el pe toata fata. Sunt multe creme antiacneice care contin tetraciclina. Intreaba la farmacie de ele sau la medicul dermatolog.

  Răspunde
 2. Te ajuta, insa nu acea tetraciclina unguent care o atunci cand te tai sau zgarii.

  Sunt tratamente speciale pentru acnee care contin tetraciclina si sunt foarte bune. Cauta pe net si informeaza-te despre ele 😉

  Răspunde
 3. O parte din cremele pentru acnee contin tetraciclina insa asta nu inseaman ca tetraciclina in forma separata este buna pentru acnee.

  Pentru anumite tipuri de ten paote fi prea puternica si sa va faca mai rau. Mai ganditi-va si voi cand dati cu ceva pe fata ca aveti sanse mari sa va faceti mai mult rau decat bine 🙂

  Răspunde
 4. Tetracicilna este foarte buna pentru multe afectiuni ale pielii, inclusiv pentru acnee. Sunt creme pentru acnee foarte renumite care au in componenta lor tetracicilina.

  Problema este de tipul acneei. Daca ai acnee hormonala de exemplu, degeaba te dai tu cu tetraciclina pe fata. O sa-ti treaca un cos, doua si or sa iti apara altele 4 in loc ….

  Răspunde
 5. De afectat nu te afecteaza insa este posibil a nu te ajute deloc, adica san u aiba nici un efect. Trebuie sa vezi inainte de ce ai acnee si apoi sa cauti tratament pentru ea.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.