Gel cu Aloe Vera – Am scapat de acnee in 2 luni

Eu am scapat de acnee cu un gel cu extract de Aloe Vera de la Shoppe Vitamina. Nu stiu sigur daca se gaseste si in tara la noi (eu am cumparat 2 tuburi la recomandarea surorii mele cand am fost in vacanta in Franta), insa sunt sigura ca daca nu se gaseste exact acest gel se gasesc substituienti.

L-am folosit timp de 2 luni, iar rezultatele au aparut cam dupa primele 2 saptamani. Am observat ca a actionat si asupra cicatricilor care le aveam de pe vremea cand obisnuiam sa imi storc cosurile. Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai eficiente dintre gelurile si lotiunile pentru acnee pentru tratamentul acneei pe care le-am incercat pana acum. Sa nu ma intelegeti gresit, postez acest lucru ca anonim, nu va vand nimic si nu am nimic de castigat daca il folositi sau nu. Pur si simplu este un produs care a dat rezultate pentru mine si pe care il recomand la randul mue mai departe.

Argumente PRO

–  este foarte bun in cazul celor cu hiperpigmentare
–  actioneaza rapid iar rezultatele sunt vizibile foarte rapid
–  vindeca piele, calmeaza inflamatiile si vindeca intr-o oarecare masura cicatricile cauzate de acnee

Argumente contra

–   este posibil ca pe langa acest gel sa mai necesitati si un tratament medicamentos in cazul in care problema se afla la interior. In legatura cu tratamentul medicamentos, doar un medic dermatolog sau endocrinolog dupa caz va poate da sfaturi si indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.