In cat timp ati scapat de acnee?

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care o vad zilnic pe forumuri si bloguri din partea celor care sufera de acnee. Ei bine, haideti sa dezbatem si noi putin acest subiect.

In primul rand pentru a va ghida dupa raspunsul primit la intrebarea “in cat timp ati scapat de acnee” trebuie sa luati in calcul cauza acneei dumneavoastra si cauza acneei pe care o are persoana pe care o intrebati. Am vorbit zilele trecute despre acnee provocata de corticosterozi si am spus ca se trece de la sine dupa vreo 2 saptamani e la incheiere tratamentului. Ei bine, daca acneea este provocata de o problema hormonala, este foarte probabil ca tratamentul sa e intinda pe cateva luni de zile deci nu uitati: interesati-va de cauza acneei intai.

Asadar, sa va raspund concret la intrebare tratamentul acneei poate dura intre 2 saptamani si … 6 luni. Tineti cont ca exista persoane ale caror tratamente s-au intins pe ani buni de zile deoarece medicii care le-au tratat nu au descoperit exact cauza acneei si au prescris tratamente care nu au avut nici un efect. Din acest motiv, daca va ganditi sa mergeti la dermatolog, asigurati-va ca alegeti un dermatolog bun, cu experienta in traatmentul acneei.

4 comentarii la „In cat timp ati scapat de acnee?”

  1. La mine a durat aproximativ 4 luni tratamentul. Bineinteles, cel care mi l-a dat dermatologul ca asa m-am mai chinuit si eu de capul meu vreo 2 luni inainte dar fara rezultate..

    Răspunde
  2. daca folosesti un tratament adecvat si nu rupi cosurile scapi de acnee mai rpd (aprox 3 sapt in cazul unei acnee medie) decat in caz contrar. Vizitati un medic dermatolog pt a primi un tratament corect.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.