Medic Dermatolog Chiriac Anca

Adresa: Str. Hatman Sendrea, nr. 2
Contact: 0232251725 / 0332808707

Dr. Chiriac Anca este un medic dermatolog foarte renumit din Iasi, fiind specializata in dermato-venerologie. Este doctor in stiinte medicale si ofera o gama foarte larga de servicii atat la cabinet cat si la domiciliul pacientului in cazurile in care acest lucru este posibil.

Unul dintre serviciile oferite pentru care Dr. Chiriac Anca a primit recomandari de-a lungul timpului, motiv pentru care ne-am decis sa o recomandam pe site-ul nostru este tratamentul dermato-cosmetic al acneei.

Aveti mai sus doua numere de telefon la care puteti face oricand o programare sau cere anumite detalii, va invitam sa le folositi cu cea mai mare incredere. Programul cabinetului este de de la 7 – 14 in zilele de Luni, Marti, Joi si Vineri si de la 10.30 la 17.30  Miercurea.

7 comentarii la „Medic Dermatolog Chiriac Anca”

 1. Am fost la doamna doctor Anca Chiriac pot sa va spun ca am fost tratat de nota 10 +săi dea bunul Dumnezeu numai sănătate pentru binele pe care mi la făcut.Inainte de a ajunge la ea am fost la medici renumiți,profesori,care își dădeau cu părerea și făceau experiențe pe mine aveam bubițe pe coate,genunchi,fese,erau carne vie niște dureri insuportabile și da aceasta DOCTORITA de o modestie și calm ieșit din comun m-a tratat și mi-a oferit diagnosticul corect intoleranta la gluten mi-a explicat ce trebuie sa fac sa pot tine aceasta boala sub control și medicația necesară pentru vindecarea leziunilor.Recomand sa aveți încredere este un medic excepțional aveți încredere este o profesionista !

  Răspunde
 2. Sorana doamna Chiriac este unul dintre cei mai buni medici la care am ajuns vreodata. Este calma si iti explica absolut tot. De asemenea este si o peroana foarte deschsa ceea ce conteaza foarte mult in relatia medic pacient.

  Cat despre tarifele actuale nu pot sa iti dau informatii. Da un telefon la cabinet mai bine…

  Răspunde
 3. A fost cineva la doamna Chiriac Anca?
  As vrea si eu sa imi incerc norocul insa parca mi-e frica sa merg fara nici o recomandare si parere de la cineva care a fost la dumneaei.

  Cum se comporta cu pacientii? Care sunt tarifele?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.