Medic Dermatolog Chiriac Anca

Adresa: Str. Hatman Sendrea, nr. 2
Contact: 0232251725 / 0332808707

Dr. Chiriac Anca este un medic dermatolog foarte renumit din Iasi, fiind specializata in dermato-venerologie. Este doctor in stiinte medicale si ofera o gama foarte larga de servicii atat la cabinet cat si la domiciliul pacientului in cazurile in care acest lucru este posibil.

Unul dintre serviciile oferite pentru care Dr. Chiriac Anca a primit recomandari de-a lungul timpului, motiv pentru care ne-am decis sa o recomandam pe site-ul nostru este tratamentul dermato-cosmetic al acneei.

Aveti mai sus doua numere de telefon la care puteti face oricand o programare sau cere anumite detalii, va invitam sa le folositi cu cea mai mare incredere. Programul cabinetului este de de la 7 – 14 in zilele de Luni, Marti, Joi si Vineri si de la 10.30 la 17.30  Miercurea.

6 Comments

Leave a Reply
  1. Sorana doamna Chiriac este unul dintre cei mai buni medici la care am ajuns vreodata. Este calma si iti explica absolut tot. De asemenea este si o peroana foarte deschsa ceea ce conteaza foarte mult in relatia medic pacient.

    Cat despre tarifele actuale nu pot sa iti dau informatii. Da un telefon la cabinet mai bine…

  2. A fost cineva la doamna Chiriac Anca?
    As vrea si eu sa imi incerc norocul insa parca mi-e frica sa merg fara nici o recomandare si parere de la cineva care a fost la dumneaei.

    Cum se comporta cu pacientii? Care sunt tarifele?

  3. Eu sunt venita recent in Iasi si nu prea cunosc orasul. Imi puteti explica mai exact unde in Nicolina este acest laborator? Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.