Microdermabraziune la Arcadia Iasi?

Microdermabraziunea este procedeul meu cosmetic preferat!

Am făcut cunoștință cu acesta în 2007 și mi s-a părut că rezultatele pe tenul meu sunt excelente. Prin urmare, am fost foarte încântată atunci când am aflat de PMD.

Ce este microdermabraziunea?

Este o metodă mai profundă de peeling (decât cea realizată cu ajutorul produselor cosmetice) ce se realizează cu ajutorul unui aparat special care combină abraziunea blândă, pe bază de cristale, cu aspirația pentru a îndepărta celulele moarte de la suprafața tenului.

Scopul acestei tehnici este de a exfolia și de a acționa asupra problemelor superficiale de la nivelul epidermei: liniile fine, petele pigmentare, urmele de la acnee.

Ce presupune aparatul personal de microdermabraziune (PMD): acest aparat este replica aparatelor de microdermabraziune din saloanele de cosmetică doar că se poate utiliza acasă de către fiecare dintre noi.

Pe discurile rotative sunt utilizate cristale din oxid de aluminium, iar prin acțiunea de vacuum a aparatului se absoarbe blând pielea înspre aceste discuri pentru a se realiza o exfoliere optimă. Aparatul îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii și scoate la iveală un ten strălucitor, curat și sănătos care absoarbe mult mai eficient produsele cosmetice.

Sistemul :

  1. Include 3 nivele de discuri exfoliante pentru o intensitate controlată;
  2. Se preteaza oricărui tip de ten și oricărei carnații;
  3. Curăță porii;
  4. Netezește tenul;
  5. Reduce imperfecțiunile;
  6. Estompează liniile fine și imprefecțiunile.

 

Buna seara. As dori sa stiu daca a facut cineva microdermabraziune la Arcadia Iasi, cum este (ma refer la cum decurge toata treaba), cat va costat si cu ce medic imi recomandati sa o fac.

Doar ce am terminat tratamentul pentru acnee (sper ca rezultatele sunt definitive de data aceasta) si din cate am inteles cel mai mine ar fi sa fac o microdermabraziune cat mai repede posibil pentru a elimina cicatricile. In Iasi, cei de la Arcadia sunt cam singurii in care as avea incredere sa ma duc pentru acest tratament.

Astept parerile voastre daca ati fost. Multuemsc anticipat!

2 comentarii la „Microdermabraziune la Arcadia Iasi?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.