Recomandati-mi un dermatolog bun in Cluj va rog.

Buna,
Tocmai ce m-am mutat in Cluj cu job-ul si as avea nevoie de o recomandare de un dermatolog bun de aici. Am cautat pe net insa nu am gasit mare lucru, asa ca as dori o recomandare de la cei care chiar au fost si au fost multumiti de dermatologul in cauza.

Totusi, insist si rog sa nu imi recomandati “din auzite”. Nu am nici timpul, nici banii si nici starea de spirit necesara sa merg la medici fara experienta, sictiriti sau cu cine stie ce mentalitate gen “pacientul nostru, sclavul nostru”.

8 comentarii la „Recomandati-mi un dermatolog bun in Cluj va rog.”

  1. Bună.. Am și eu din păcate de vrio 6.7 ani o mâncărime de piele.. Fie după duș.. Fie după transpirație.. Fie din senin.. Și nimeni nu știe de ce.. Poate cineva să-mi recomande un dermatolog bun.. Mulțumesc.

    Răspunde
  2. Confirm, dr. Alexandru Mocanu este exceptional, am urmat tratamentele sale si sunt foarte multumita. Apoi am facut Dermapen si microdermabraziuni iar acum practic am o fata noua. Multumesc domnului doctor, voi apela mereu la dansul cand voi mai avea o problema

    Răspunde
  3. Daca vrei un dermatolog tanar si cu rabdare, ti-l recomand pe dl dr Alexandru Mocanu, consulta la Clinica MedArt in Cluj si la un cabinet in Floresti. Mie mi-a reparat fata, aveam o acnee groaznica pt care am fost la toti marii dermatologi din Cluj. Face si proceduri estetice, toate fetele pe care le-am trimis la el sunt multumite.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.