Termeni si Conditii

  • Toate articolele despre medicamente sau tratamente pentru acnee au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultatia unui medic dermatolog. Cu exceptia tratamentelor naturiste si produselor cosmetice, nu incurajam utilizarea altor produse fara a discuta in prealabil cu un medic dermatolog.
  • Comentariile si parerile primite de la vizitatori prin intermediului sistemului de comentarii nu pot inlocui tratamentul prescris de dermatolog si/sau consultatia acestuia. Fiecare utilizator isi asuma responsabilitatea pentru comentariile dar si pentru deciziile sale.
  • Accesul pe blog si forum este un privilegiu nu un drept. Ne rezervam dreptul sa restrictionam accesul in cazul in care folositi un limbaj indecent, abuzati de increderea membrilor comunitatii sau incercati sa aduceti prejudicii de imagine anumitor membri / medici /cabinete.
  • Administratorii acneea.info isi rezerva dreptul de a nu aproba comentariile jignitoare, cele care contin acuzatii fara dovezi si cele care nu sunt insotite de o adresa de email reala).
  • Medicii prezentati in sectiunea medici/cabinete nu au nici o legatura cu siteul acneea.info (exceptiile fac cazurile in care acest lucru este specificat), articolele scrise, comentariile sau produsele recomandate. Ei apar in acea sectiune ca recomandare pentru acele persoane care cauta un medic dermatolog cu experienta in tratamentul acneei in orasul lor, iar lista este facuta in mare parte pe baza recomandarii cititorilor.
  • Nu acceptam reclama mascata. Daca produsul/cabinetul/magazinul sau salonul dumneavoastra merita recomandat, trimiteti-ne un email cu mai multe detalii (sa ne convingem ca totul este in regula) si discutam.

Continuarea navigarii pe acneea.info implica acordul dumneavoastra si acceptarea termenilor si conditiilor de mai sus. 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.